formatori de opinii..auzi la ei


Ca blogurile au prins de mult nu mai e de ceva timp un secret.Multi bloggeri sunt foarte cititi,Cum noua media,in speta internetul are audienta mai mare decat radio-tv-ul ,acesti bloggeri devin un fel de vedeto-formatori-de-opinie-atotstiutori.(intre noi fie vorba,mancatori de cacat).
Dar durerea e ca unii dintre cei mai cititi bloggeri sunt praf,adica nu prea au ei un Dumnezeu asa.
De zoso stie toata lumea ca e cam incult,dar recent m-a surprins si umflatu asta de arhi care nu are nici cea mai elementara notiune de drept.In viziunea lui,se intocmeste dosar penal pt refuz de legitimare.Adica, pentru a impresiona , si deci a starni comenturi si vizite,el face referire la DOSAR PENAL….mama ce m-ai speriat.
Ba,nene,daca ai avea macar carnet ai sti care este diferenta intre CONTRAVENTIE si INFRACTIUNE.
Refuzul de legitimare constituie(adica e,ca sa inteleaga si maria ta,la propiu) o CONTRAVENTIE.Adica amenda si basta.Dar deh,de unde atata cultura.
Uite copilash in corp de adult,ia de aici ORDONANTA Nr. 2/12 iulie 2001.
si invata,inainte de a mai pune titluri pompoase,ca pe mine unul nu ma impresionezi.
Apropos,n-as avea nimic personal cu tine daca in urma cu ceva vreme nu m-ai fi amenintat cu datul in judecata,ca as fi preluat CU LINK SI SURSA, o poza in care partenerul tau de viata,ZOSO ATOTSTIUTORUL se scalambaia(nr-statea natural,asa cum e el).
E plina lumea de experti in drept,poate drept roman.Eu iti SUGerez sa faci ceva sport,mai iesi din casa,slabeste,si da la academia de politie,caci acolo se face si drept.Si nu ti-ar strica niciuna dintre ele,drept si sport,ca vorba aia,,mens sana in corpore sano.
PS:sper ca n-ai depasit varsta maxima de admitere la academie,…hai te-am pupat si poate ne vedem pe la Carrefour pt o lectie de legislatie
privind regimul juridic al contraventiilor. ..pps…trateaza acest post ca un pamflet


One thought on “formatori de opinii..auzi la ei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s