Situatie foarte trista


Un alt mass idiotic circula pe Ym:
Gasit cutu Husky (sau malamut) in zona Titan. E foarte bland, foarte cuminte, si are cei mai frumosi ochi albastri din lume. Nu stim la ce nume raspunde. Daca aflati ceva de stapanii lui va rog sa ma contactati: Raluca Oancea tel:0723765489 Va multumesc. PS: Poate avem noroc sa-i gasim parintii pentru ca este foarte trist .
De obicei,bineinteles,alaturi de numele celui de la care l-a primit pers respectiva,care l-a primit de la nuj cine,etc..u get the point.
Oricum numai dobitoci trmit massuri d-astea.Una la mana..pt ca nu sunt pe bune, si doi la mana,chiar daca ar fi sunt de mult expirate..adica raresh de mult a murit de ciuma bubonica la creier,fetita care avea nev de grupa de sange xxl sigur a murit la mentruatie…si ghetutele ortopedice sigur au facut mucegai d mult.
Referitor la massul asta,DA,intr-adevar,este o situatie foarte trista,chiar extrem de trista….BA VOI PE CE PULA MEA LUME TRAITI MA?


4 thoughts on “Situatie foarte trista

  1. baaaaa ma dipera maasss-uriule astea tampitttttteeee :uite ecva cum asa am nnumar yo
    :- Vreau sa va multumesc tuturor care mi´ati trimis mass´uri pe parcursul anilor . Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele: 1. Am citit de 170 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters. 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pt micutul Ionut care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica. 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtita prezenta.5.Mama mea cica ar fi trebuit sa moara de vreao 543 de ori da e teafara si vie.

  2. uitati inca ceva: rugam TOTI prostii, imbecili si dobitociiii si cretiniiiii, tampitiiii, obositiiii, distrusiiii, terminatiiii, idiotiiii, limitatiiii, retardati si handicapati sa nu mai trimita aiurea mesaje despre – noroc in dragoste, blesteme, sau alte porcarii de acest gen pt. ca NU NE INTERESEAZA!. Trimite mai departe acest msg daca te enerveaza si pe tine la fel ca pe mine. Daca nu inseamna ca faci parte din grupul celor care le trimit… ratatzi (Campania anti-mass)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s