Catelusii cu stil prefera hainutele


Catelusii cu stil prefera hainutele,asta e sloganul unui site dedicat comercializarii hainelor si accesoriilor pentru catei.

Nu de putine ori ,cand ma plimbam prin Bucuresti,am zarit nu numai doamne,dar si domni plimband in lesa catei cocheti sau imbracati dupa o anumita moda,ca deh,se poate numi moda si vestimentatia in randul patrupedelor.

haine_cateiTot felul de hanorace,fundite,agrafe,csute,boluri,rochite,lese,zgarzi si toate alea sunt puse la vanzare pe www.dogshop.ro

Imi place cum este structurat site-ul,si dupa parerea mea mi se pare o metoda eficienta de a achizitiona ceva pentru catel.Fara drumuri inutile,marfa vine direct acasa,si nici nu pot exista probleme de nepotrivire,intrucat site-ul este”dotat” cu un tabel de marimi pentru fiecare produs in parte,simplu,rapid si intuitiv,impartit chiar si pe rase de caini.

Asa ca nimic mai simplu.

Asadar un nou site in online-ul romanesc dedicat comertului electronic.Mi se pare mie sau e mult mai simplu asa decat cozi si interactiuni inutile cu oameni mai mult sau mai putin irascibili?


2 thoughts on “Catelusii cu stil prefera hainutele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s