Ce ne facem cu bagabontii?


caini vagabonziSunt decizii luate de autoritati, care se resfrang, in primul rand, asupra oamenilor. Cazurile de rabie s-au inmultit de patru ori fata de anul trecut.

In Romania, unde nu gasesti caini vagabonzi? E greu de spus, din moment ce ii vezi si pe strazi si in parcuri, in locurile de joaca pentru copii, pe langa scoli, spitale sau in statiile de autobuz. Nimeni nu ii poate numara.

Mai grav este ca sunt si multe animale bolnave. Numai in Bucuresti, 10.000 de oameni au trecut anul acesta pe la centrul antirabic din Bucuresti.

Medicii sunt ingrijorati pentru ca, spun ei, numarul cazurilor de rabie a crescut serios intr-un an. In 28 de judete, au fost prinse vulpi bolnave care au transmis apoi boala cainilor si pisicilor.

Autoritatile stiu ca, din septembrie, de cand s-a desfiintat un centru pentru colectarea cainilor, Capitala a ramas cu un singur adapost, arhiplin.

Fara interventia lor, cainii se inmultesc in voie. Teoretic, fiecare catea fata, anual, alte patru femele. Cu alte cuvinte, in doi ani, 25 de catele vor fi in oras in locul uneia singure.

Este foarte serioasa problema cainilor vagabonzi din Bucuresti.Sorin Oprescu a declarat ca problema cainilor vagabonzi este intr-adevar una foarte spinoasa si s-au demarat actiuni de construire de adaposturi.

Pana atunci insa sa ne multumim cu cainii vagabonzi si in parcuri,si pe strada, pana si in complexul Politehnica Bucuresti sau Leu(fie in camin,fie in facultate…it’s the same..cacat de caine e si in facultatea de electronica si in caminul Leu A) ,dar si Grozavesti ori Regie.Adica peste tot.Si nimeni nu face nimic.Banii se baga in alte alea…cum ar fi….???????   Cum ar fi ce?


One thought on “Ce ne facem cu bagabontii?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s