A murit Anca Parghel


Lumea muzicii este in doliu. Una dintre cele mai apreciate voci din Romania s-a stins la doar 51 de ani, dupa ce a dus o lupta crunta si indelungata cu o boala necrutatoare: cancerul.Reprezentantii Municipalitatii Bucuresti au declarat ca se fac demersuri pentru ca Anca Parghel sa fie inmormantata pe aleea artistilor din cimitirul Bellu.

Cu toate acestea, Anca Parghel nu si-a pierdut niciodata optimismul si pofta de viata. Artista a murit vineri dimineata, la Spitalul Judetean din Timisoara.

Potrivit sefului Sectiei de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara, Dorel Sandesc, cantareata Anca Parghel, in varsta de 51 de ani a fost internata joi dupa-amiaza in aceasta unitate medicala, in stare foarte grava cu metastaza generalizata, fiindu-i administrat un tratament paleativ. Ea a fost adusa cu o ambulanta de la o clinica de terapie naturista si medicina alternativa din Belgrad, unde se internase la inceputul lunii si a murit la aproximativ trei ore la internarea in Spitalul Judetean din Timisoara.

Dumnezeu sa o odihneasca.

Cancerul este o boala foarte raspandita care ne poate lovi pe toti,indiferent de statut social.Sa nu uitam nici cazul lui
Kylie Minogue sau al Christinei Applegate (born November 25, 1971) ,care o interpreta pe Kelly Bundy, simbolul frumusetii si al feminitatii,care a ramas fara sani datorita aceste boli crunte.

Sa speram ca lupta impotriva cancerului va da rezultate si ca nu vor mai fi motive de plans pe viitor datorita pierderilor regretabile si precoce.


2 thoughts on “A murit Anca Parghel

  1. nu am cuvinte, abea acum am auzit, si am ramas mut, deoarece in acest an pe 22 mai mama mea in varsta de 60 de ani s-a stins tot de cancer.

    Dumnezeu sa le odihneasca….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s