9 thoughts on “Ca-n jungla

  1. Nu e nimeni convins ca George a fost omorat de tigani, pt sunt multe chestii care nu se lega, urmareste la otv si ai sa vezi. Cei care au venit cu el sunt banuiti de crima.

  2. George a fost omorat de cei care au fost cu el in masina.va rog sa faceti ceva ca sa fie prinsi vinovatii pt aceasta fapta fara iertare.pacat era un baiat tanar cu 2 ingerasi care acum au ramas fara tata.Dumnezeu sa-l ierte.sa dea dumnezeu pe cei implicati in aceasta crima chiar si complici la ea sa-i manance pamantul si viermi ca inchisoarea este o pedeapsa prea usoara.

  3. fratilor nu tiganii l-au omorat pr george nae,ci scarbele alea care au fost cu el in masina,apoi au inscenat totul…daca nu il omorau ei,nu mai dadeau fiecare in parte declaratii diferite ci aceeasi declaratie nu?plus k au fost 2 gauri in parbriz dar una din ele a fost acoperita cu chit k noi sa crdem k e sange…autoritatile din alexandria ii protejeaza,inclusiv licheaua de procuror!sa se faca frate dreptate…INCHISOARE PE VIATA SAU SA II OMOARE,CEL MAI BINE

  4. singurii criminali sunt atat cei care se aflau in masina taximetristului cat si cei din cealalta masina care dupa spusele lor se afla mai in spate, spun asta pentru ca am locuit in alexandria o vreme, pana de curand si ii cunosc destul de bine pe respectivii si stiu de ce sunt in stare. iar politia nu face altceva decat sa mascheze urmele crimei si sa gaseasca un fals vinovat. nici pana la ora actuala nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva, ca exista astfel de oameni.aceste scursuri ale societatii, acesti paraziti, au transformat un oras atat de linistit in ceva de care sa-ti fie scarba. tot ce sper este sa se faca dreptate iar vinovatii sa ajunga acolo unde le este locul… dupa mine aceste persoane care au avut tupeul sa omoare un om nevinovat ar trebui sa fie omorati in chinuri!

  5. dida mihai iel la omorit pe bietul taximetris…am video…osal dau la o televiziune..casa demascheze pe criminalul asta cara lasa orfani pe copilasi astia find nepotul la seful procurator toti din judet tremura in fata lor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s