o lume plina de prosti


printre massurile ce circula mai nou via Ym :

Disparut: Dragos 13 ani, inaltime 1.54, parul de culoare neagra, tenul deschis, semnalemente remarcabile : pistrui , ochi caprui. Oricine da detalii despre el, este rugat sa sune la numerele de telefon 0745231689 (tatal) si 07498637152 (mama). Va multumim… da l mai departe te rog E UN COPIL

In primul rand nu asa se anunta anumite evenimente,in al doilea rand nu specifica orasul.In al 3 lea rand e un copil…pe bune??  Hai ma voua chiar nu va e clar ca cineva incerca sa isi bata joc de altcineva dand ast fel de massuri cu numere de telefon (care cu siguranta sunt ale unor persoane carora vor in acest fel sa le faca rau)? In primul rand sunt fraieri cei care dau mai departe.Personal am sunat si nu e niciun nr din astea 2 in retea…deci mi se pare clar….


One thought on “o lume plina de prosti

  1. Si eu am primit acest mass.Avand doi copii acasa l-am trimis mai departe fara sa ma gandesc.Am urmat primul impuls.Apoi am incercat sa sun la numerele de mai sus.Normal ca nu a mers.Apoi am dat copy-paste la mesaj si l-am cautat pe google.Asa am ajuns aici pe blogul tau. E deplasat sa ii faci prosti pe cei care actioneaza din suflet la astfel de mesaje.Poate nu ai copii si asta o fi un motiv pentru care gandesti cu mintea inainte de a gandi cu inima.Prosti si fara suflet sunt cei care trimit astfel de “falsuri”. Doamne Fereste sa se intample cu adevarat vreo disparitie si sa fie ignorata tocmai din acest motiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s