Biblioteca se muta online


Daca interesul pentru citit a scazut drastic o data cu dezvoltarea internetului si raspandirea pc-urilor pe scara larga iata ca a aparut un site de carte online care ne ofera un nou mijloc de culturarizare care sa imbine noua media cu pasiunea cititului.Si personal mi se pare o initiativa interesanta.Este vorba despre
Carti pe Tamada.ro un site lansat recent,pe 13 octombrie.Alături de zona de vânzare de carte, Tamada.ro lansează revista de cultură on-line „SUPRA”, coordonată de câţiva scriitori de valoare, din generaţii literare diferite: Traian T. Coşovei, Octavian Soviany, Dan Mircea Cipariu, Cornelia Maria Savu şi Lucia Verona. Redactor-şef: Ştefania Coşovei.

În cadrul magazinului on-line, tamada.ro propune vizitatorilor o colecție de 5000 de titluri publicate la edituri din Romania, iar în primele 2 saptamani peste 80 de titluri vor beneficia de reduceri de 20% din prețul de vânzare. De asemenea livrarea comenzilor se va face gratuit în primele 2 săptamâni după lansare. Tamada.ro își propune sa îmbunătățească continuu colecția de cărți a magazinului și să ajungă în cursul anului 2008 să prezinte peste 20.000 de tiluri, publicate în Romania sau în străinătate, existând deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia și SUA pentru promovarea carților acestora în Romania. Tamada.ro mizează pe un trafic de 5000 de vizitatori pe zi, din care peste 60% să devină cititori fideli ai revistei “Supra”, urmând ca anul următor să dezvolte politica editorială și să depășească 10.000 de cititori pe zi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s