Jurnalul unei virgine


Desi nu e frumos sa umbli in jurnalul unei persoane,fie el si al unei cocalare,sau,mai bine spus,printesa,totusi am sa public aceste 3 foi de jurnal.

Le aveam scanate de la cineva de peste 2 ani cand inca nu se impamantenise notiunea de printesa,dar fac acest lucru pentru a atrage atentia asupra binecunoscutului fapt(de catre unii),ca copii isi incep viata sexuala de la varste din ce in ce mai fragede,ca urmare a impactului pe care societatea il are asupra mentalitatii si dezvoltarii lor intelectuale.In media se prolifereaza numai sexul ,iar fete din ce in ce mai tinere devin mame.Chiar si sub varsta de 11 ani,cand nici macar coapte sexual nu sunt.Un copil sa aiba copil este ceva impotriva naturii,iar cel mai mare factor in acest caz este SOCIETATEA.

CLICK PE POZE PENTRU VARIANTA MARITA

Citind printre randuri imi dau seama ca o persoana inca incapabila de sentimente intense se angajeaza in act sexual neprotejat,si asta ma face sa imi indrept atentia nu numai spre cultura si educatia sa,dar si a parintilor sai.

O alta stare de fapt ce se regaseste printre aceste randuri este ca multi frustrati ,sexual sau nu,profita de fete de varste fragede intrucat ei sunt refuzati de fete sau femei de varsta lor.Ceea ce iar este grav.Si acestia,sunt,din pacate,produsul unei societati bolnave.O societate incapabila de a se autoguverna si de a-si starpi pornirile cele mai triviale.Sau asta este omul in sine?Un animal sexual?De neoprit?

Din texte reiese gradul de in-cultura al copilului,precum si gradul de cocalarizare al ratatului care i-a tras-o:

“Cat am putut sa rad la faza asta pt ca el a dat tonul ca a izbucnit in ras ca daca era de aia si nu simteam gluma ii futeam vreo doua”

“Ma inveleste el cu o patura ca sa nu-mi fie frig nu stiu ce, si incepe sa-mi spuna toate firmele ce le avea pe el(inainte sa le dea jos,evident)”

Advertisements

5 Comments

 1. NO COMMENT :)) faza cu “…si incepe sa-mi spuna toata firmele ce le avea pe el..” e penala rau de tot.

 2. incredibil…cum poti fi atat de penal?!fata aia nu realiza ce cocalar avea langa ea?:)) cica ‘si incepe sa-mi spuna toate firmele ce le avea pe el(inainte sa le dea jos,evident)’ chiar e penala faza=)) ei ii se pare ceva normal,firesc?:)) ce sa zic!?o fraiera si un cocalar dezgustator:-&

 3. oameni..buni…cocalar necocalar…era un copil fetitza asta…dupa scris mai mult de 14 ani nu avea si atat e mult..pe mn nu ma surprins…da ma scarbit..nu prea mai gasesti fete simple fara sute de fond de ten pe fata…pe care le auzi numai de baieti vb…
  dar stau si ma gandesc?
  oare masa daca afla..?
  o lasa-o in pace…nush dar e o educatie prosteasca..si generatia asta..:)))
  am numai 17 ani..si la varsta fetei astea…mancam bataie grupa mare pt un B luat la scl..in fine…se duce de rapa..:))
  cat despre cocalar si pitipoanca..sunt 2 penali care vor sa fie la moda dar fara sa se fi interesat de consecintze..;)

 4. Sunt nebuni amandoi,mai ales fata ca s-a expus la un asemenea risc si mai scrie si in jurnal..daca il gaseste masa din greseala si vede ce scrie acolo…o omoara cu fulgi cu tot.Mie mi se pare foarte prostesc. Eu am 13 ani si nici o data nu m-am gandit la prostii de astea deci am prieten…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s