Blogul lui Andrei Gheorghe


Blogul lui Andrei Gheorghe? Inexistent.Adica nu are.De obicei daca ai blog nu insemna ca esti si important, sau daca esti important nu inseamna ca musai trebuie sa ai si blog.

Dar am observat o tendinta de un an incoace.Mai toate persoanele publice isi fac blog.De ce? Pentru ca e la moda.Pentru ca blogul e la moda, si asta iti poate aduca rating.Online rating.

De Stimabilul al carui nume este in titlul acestui post nu am mai auzit.Ultima oara a fost scandalul rasunator cu altercatia dintre el si un agent de la rutiera,apoi de concedierea sa de la realitatea prin SMS.

Dupa aia pauza.Cateva vorbe firave pe ici pe colo,in rest, pauza.

Poate ca i s-a dus vremea,asa cum oricarei persoane i se duce, si oricarui lucru de altfel.

Dar Andrei Gheorghe a fost deosebit.Si nu,nu s-a facut remarcat,cel putin nu pentru mine, prin emisiunea aia Lantul Slabiciunilor.Stiti voi,aia cu veriga slaba.(cum ii mai ziceau si carcotasii “arde-i gheorghe”).

Nu, mie mi-a placut foarte mult stilul sau,mai ales acela uzitat adesea de el in 13-14 de la profm.

Emisiune,show mai degraba care a fost foarte la moda in ciuda tronsonului pe care era difuzata pe protv si profm,dar si pe protv international.

Un stil inconfundabil,acid,satiric,dur,bascalios,dar si sobru si serios in acelasi timp.Un stil cu extreme patologice uneori.Intr-un cuvant:Andrei Gheorghe.

Nu ratam nicio ocazie sa il ascult la emisiunea lui.Cel mai mult imi placea ca atingea subiecte cat se poate de reale pe care le aorda din perspectiva partial subiectiva,dar partial obiectiva.Stia unde sa atinga ca sa starneasca reactii.Ce sa mai,un bun cunoscator al psihologiei umane.

“taranul roman:furaaaaaaaaaa

taranul roman:beaaaaaa

copiii taranului roman: furaaaaaaa

copiii taranului roman: se imbraca in maieuri galbene si putttt

copiii taranului roman: si-o trag ca viezuriiiiiii”

sau mentalitatea romanului este sa se vaite:” n-aaaaaveeeeemmmmmmm”

Astea sunt doar doua din chestiunile care mi-au ramas impregnate pe cortex de la el.Stilul asta de a spune lucrurilor pe nume in maniera de bascarie,dar care sa relecte realitatea la cel mai realist si dur mod cu putinta.Din cate am inteles Andrei Gheorghe ar fi ca pregatire profesor de romana si ar fi si predat o bucata scurta de vreme la tara.Bravo lui.

Oricum privirea lui este iarasi una incomfundabila.Parerea mea este ca va ramane un personaj de neconfundat pentru multi si m-as bucura daca si-ar face un blog in care sa mai aruce cate o idee din cand in cand.Sunt convins ca ar face mai multe vizite decat papagalii de asa zise pseudo-vedete care au blog.


4 thoughts on “Blogul lui Andrei Gheorghe

  1. si mie imi placea mult 13-14,o urmaream pe protv….pot sa zik si acum k sunt fana andrei gheorghe,chiar daca nu mai apare asa de des la tv,ma refer k nu are emisiuni la care sa fie el moderator…imi place

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s