Andreea Antonescu indecenta


Intrucat filmul de la aceasta adresa a fost scos…filmarea o gasiti DAND CLICK AICI

Iar ne procopsesc baietii de la CanCan cu o filmare sexxxxyyy, de data aceasta avand-o ca protagonista pe Andreea Antonesc,fosta Andre.Mai stie cineva ceva de ea de ceva ani incoace?Ca eu sincer nu am mai auzit de ea decat pe ici pe colo cand probabil un ziarist de scandal nu prea a dat de taraboi si a scri o mondenitate insignifianta despre ea.

Ideea e ca individul care a filmat-o este un mare patron,deci are chirichiri,deci d-aia a tras Andreiutza la el.Insa el a mai avut doua escapade de genul ,sau cel putin asa se zice,cu Alina Sorescu si Madalina Manole.(dati-mi voie sa vomit).

Si cine stie, poate le-a filmat si pe ele.Eu insa ii recomand sa isi tina filmele pentru el, ca asta cu Andreea Antonescu chiar nu mi-a placut, uitati-va si voi ce chilotzi de mamaie are(ha ha ha).Asa ca nu am de gand sa o vad pe Madalina Manole in stampi(yak).

Ideea e ca acest patron de restaurant ,Claus, a publicat filmuletele dupa ce a rupt-o cu respectiva pseudo-vedeta.Si asta mi se pare cel mai nasol din partea unui bou:sa publici filme cu femeia drept razbunare.Chiar daca o fi ea pitzipoanca sau chiar taratura, tu nu dovedesti decat ca nu ai caracter si ca esti un las facand asa ceva.Si slava domnului, e netu plin de astfel de filmulete asa-zise “de razbunare”.

Dar deh, e si lumea plina de idioti.

Mai jos aveti filmul jenant:

CLICK AICI


10 thoughts on “Andreea Antonescu indecenta

  1. eu zic k e o incercare jenanta a andreei antonescu de a ajunge din nou pe prima pagina a ziarelor. nu e niciun sex in film, ea se comporta prea de tot… :))))))))))

  2. penibil… sex ? andreea antonescu … este josnic modul in care ai ajuns sa iti faci publicitate. Mi-e si mila de tine, zau nu ai gasit o cale mai buna sa te relansezi? Nu ca ai avea ce sa relansezi, eventual o alta aparitie in Playboy. JENANT

  3. penibil… Ce tampenie… Nu e nici sexy, nici senzuala, nici atragatoare, nici nimic… Drept dovada tipului respectiv nici macar nu i se “scoala”… Cat de idioata…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s