Diversitate si evoluare prin cunoastere


Imi place foarte mult sa ascult melodii cu refrene sau pasaje obsesive, dar in excess de obsesive.Iar daca sa zicem in vreo piesa nu e pasaj obsesiv, dar care imi place mie, il ascult pana la epuizare,zile de-a randul, pana mi se acreste.

Dar asta nu are nici cea mai mica legatura cu ce vreau eu sa dezvolt in acest articol.Nici cea mai mica.

Vreau sa discut despre totul altceva.

Despre PERSPECTIVE.

Despre PERCEPTII.

Despre NIVELUL URMATOR

Despre evoluare a eului in tot ceea ce insemna existenta asta,luata la nivel individual.

Daca nu accepti noul,nu ai cum sa evoluezi.Pur si simplu NU AI CUM.

Intotdeauna am avut idei preconcepute,intdeauna m-am opus multor idei,de multe ori am avut dreptate, dar si de destule ori m-am inselat.Si am acceptat acest fapt,imbratisand noul.Si-uite asa am evouluat,am cunoscut lucruri,idei,oameni noi.Fara de acestea nu as fi trecut la nivelul urmator.As fi stagnat la acelasi nivel ,devenind astfel o persoana limitata.Limitati suntem cu totii,luati ca atare la orice moment al existentei noastre.Insa stiind sa acceptam ceva nou in viata noastra,permitem evoluarii sa ne imbratiseze, iar jocul de-a viata, mentalitatea si insasi existenta trece la nivelul urmator.

Daca ai stat sa citesti postul pana aici insemna ca cel mai probabil ai inteles la ce ma refer, si nu e nevoie de exemplificare individualizata.

Dar am sa dau doua exemple totusi:

Postul anterior, cu tipul care danseaza mai kinky, nu ar fi existat daca eu nu as fi acceptat ca un coleg de facultate sa imi dea mai intai piesa, apoi sa vad clipul in cauza.De multe ori primesc link-uri si melodii pe net.De prea putine ori dau play.Ma multumesc cu putinele melodii de pe PC pe care le ascult obsesiv.Si uite ca are putin legatura incipitul postului cu postul in sine.Chiar daca doar la un nivel de suprafata.

Am cunoscut o data o fata.Mi-a marturisit ca ea nu e multumita de relatia parintilor ei.Tipei ii place sa o arda cu multi baieti si barbati, din diferite medii si categorii.Asta nu insemna ca nu are standarde.Ba din contra.

Insa nu se implica prea mult cu niciunul.De ce? Pentru ca vrea sa CUNOASCA.Vrea sa experimenteze diverse tipologii si personalitati,vrea sa inteleaga o sumedenie de mentalitati ale barbatului, pentru ca atunci cand va veni momentul sa faca o alegere serioasa, sa o faca pe cea buna.Caci vorba aia:”’till death will do us apart”.

Asa ca, e un lucru bun sa fim deschisi la noi orizonturi, e minunat sa depasesti granite, fie ele chiar si mentale.Desi o granita fizica are efect asupra unei mentale,insa o granita mentala nu are neaparat efect asupra unei fizice.Daca nu m-am facut inteles am sa o spun in alte cuvinte:Daca traiesti in acelasi loc toata viata ta, si nu prea pleci de acolo, indiferent cat net prin satelit si tv la discretie ai, nu vei depasi niciodata un anume nivel de gandire.NICIODATA.

In schimb insa poti sa te plimbi prin toata lumea ,din Siberia pana la cercul ecuatorului,ca daca esti prost,prost ramai.

Asa ca fiti mai deschisi,incercati lucruri noi,chiar daca paote vi se pot parea aiurea…si apoi puneti balanta si mintea la lucru.

Sa fiti iubiti!


One thought on “Diversitate si evoluare prin cunoastere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s