Google page rank vs Human Rank


Google page rank.Este o nota pe o scara de la unu la zece acordata unei pagini web,nota acordata de catre google pe baza a o sumedenie de criterii.Nota reprezinta importanta paginii pentru motorul de cautare,exprimand calitativ,cat si in functie de relevanta,continutul paginii respective.
Ideea e ca orice webdeveloper cauta ca pagina sa sa aiba un Pr cat mai mare.
In principal Pr-ul se acorda in functie de cate pagini au link cate pagina respectiva,cat de importante sunt pentru google paginile respective,cate vizite are pagina careia i se acorda pr,si alte criterii de gen.

Ei bine,de aici am dedus eu ca asa e si in viata.Cu cat te recomanda mai multa lume,mai ales daca sunt oameni de valoare,credibili si de caracter,cu atat esti mai bun.Este deci imperios necesar sa fii cunoscut,ca poti afirma sa existi.La fel si cu page rank-u.
De asemenea,daca tu recomanzi pagini proaste de pe situ tau,vei fi penalizat la pr,asa si in viata,daca vorbesti aiurea sau recomanzi persoane neserioase iti pierzi credibilitatea.
Si la fel cum Pr-ul poate fi pacalit prin diverse subterfugii,la fel si un om se poate da ca fiind “de valoare”,si poate si trece ca atare,insa o data ce esti depistat,in ambele cazuri,te arzi rau.


3 thoughts on “Google page rank vs Human Rank

  1. pai, atunci sa ne fie de bun augur adaugarea asta la blogroll 😛
    nora stela e…un personaj imaginar…da…dar inspirat mult din personalitatea mea 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s