Dj Vika Jigulina


Deci cred ca mi-a stat numele asta intr-un colt al creierului si pe varf de limba peste o saptamana….

Pentru poze cu VIKA CLICK AICI

De ce? Pentru ca tot auzeam de ea pe Vibe,dar nu intelegeam exact:vika jugurina,vika jigurina….in orice caz,suna kinki ,mai ales jigulina.

Ideea e ca tipa mixeaza minimale destul de bine, am vazut-o si live la arene,si am ascultat-o si pe Vibe Fm realizand o serie de seturi…Totusi ar mai trebui sa lucreze la numele sau de scena,ca e el unic,dar e aiurea rauuu

In alta ordina de idei,Christian Green mixeaza super…am 4 seturi de la el,mi le-am transferat si pe telefon si o sa le ascult in draci…enjoy

Iata si o poza cu Dj-itza:

Advertisement

9 thoughts on “Dj Vika Jigulina

  1. Tipa, Vika Jigulina a fost rezidenta in Discoland din Targu Neamt si stiu multe despre ea, a invatat in acelasi liceu cu mine.

  2. Uite din greseala am dat si de acest blog….. da….. in primul rand am fost rezidenta in Timisoara , in al doilea rand in privinta numelui meu de scena fiecare are voie sa-si exprime parerea…decat DJ sexy …pussy….miss.. gen… mai bine prestez muzica buna , fiecare om isi alege pentru el ca sa iubeasca :imaginea sau calitatea muzicii si a mixului! O zi Buna la toata lumea!

  3. super tare vika!!ma declar fanul tau!te-am sustinut o noapte intreaga in Galati la Divino.a fost bestial!!chiar daca eram mai putini ai facut atmosfera!multumim ptr bezelele de la final.:))see you soon back in DIVINO!!!!

  4. Vika vedeto! ce faci draga mea? Ce de minciuni pe aici.vor sa se bage in seama ca stiu si ei o fata misto dar nu le iese. Te pup si bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s