Mircea Badea-One man show


Pe Mircea Badea il stiu de la matinalul cu Teo de la Antena1.A fost ceva la vremea ei Teo&Mircea Shou.Avand o serie de rubrici bine alese,emisiunea reusea sa se mentina in top pe segmentul de piata respectiv.Dar la un moment dat pana si eu m-am plictisit de ea.Nu peste mult timp nici nu a mai fost difuzata…I se cam dusese vremea.

Mircea Badea a revenit insa mai tarziu cu un alt format de emisiune,alaturi de Oreste….I-a mers destul de bine si atunci,dar parca era mai fad alde Badea,chiar daca a mai aparut el in cateva lungi metraje.

Insa parca succesul lui cel mai mare o reprezinta a sa emisiune de la antena3,in gura presei……

Desi tipul pare putin isteric pe alocuri,chiar daca poate uneori glumele lui nu sunt asa de reusite,Mircea Badea reuseste sa realizeze un “One Man Show” la o ora destul de tarzie in noapte,avand ca reper de plecare ziarele de a doua zi.

Mircea Badea a reusit sa isi creeze,vrand,nevrand,(cred ca mai mult nevrand) o sumedenie de fani,care il apreciaza pentru ceea ce face,dar nu uita sa il si taxeze atunci cand este cazul.

Tipu’ e inteligent,de ce sa nu recunoastem,si desi paote unor li se pare ca mai face si faze de cacat,mie mi se pare ca spune lucrurilor pe nume.Verde in fata.Da,Mircea Badea nu e diplomat…si asta imi place la el….daca mananci cacat el o sa iti spuna:”Faaa,maninci cacat”,si nu:”Stimabila domnisoara,cred ca dumneavostra va abateti de la subiect”…..Cu toate ca diplomatia tine lumea asta(ala care rade),parca mai fain e sa fii direct.

N-am sa inteleg niciodatra “marele” “razboi” dus intre Mircea Badea si bloggeri,fiecare e cu ale lui si nu se intersecteaza painea lor pe nicaieri….aparent.Da,ca sa iti faci trafic pe site sau doar ca sa ai ce scrie bagi acolo vreouna de mircea badea.Dar daca o bagi stramba,te taxeaza si badea in emisiunea lui,care are un public bine definit,si care face audienta,la greu,de ce nu?

Pe Mircea Badea am avut ocazia sa il vad si vorbind la teatrul Cassandra,si a vorbit foarte frumos si foarte sincer.A vorbit despre vise si idealuri,despre tinerete,poate tocmai de aceea multi dintre fanii sai se afla in randul tinerilor.

Ma bucur ca ori de cate ori are ocazia,face pe cineva de cacao,si de cele mai multe ori,acel cineva si merita sa fie facut de cacoyannys.

Asa ca pana nu ma face de cacat pe nedrept,eu nu am ce sa ii reprosez.


2 thoughts on “Mircea Badea-One man show

  1. ce pot sa spun, un infumurat si un increzut care face pe prostul tot timpul. Pe individul asta nu l-am suferit niciodata, plus ca glumele si poantele sale sunt de prost gust si fara niciun umor, asta ca sa nu amintesc de faptul ca el se crede un fel de mesia al jurnalismului si al “etici” de orice natie ar fi ea.

    Pe scrut, se ia de toti fara a avea un motiv intemeiat, jigneste, pune in situatii delicate, actioneaza ireverentios, este un plangacios oridinar cand vine vorba de bani, este tipul omului mereu nemutumit care stie doar sa critice si sa dea sfaturi, sa “prezica” si sa emita niste ipoteze in majoritate false iar atunci cand se intampla ceea ce a spus, pe un ton cinic si cu un aer de superioritate iti tranteste cu nesimtire in nas “pai nu v-am spus ba eu, de ce nu m-ati ascultat”

    Sa auzim de bine beheadere, poate prin oraselul nostru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s