Statusurile la Yahoo Messenger si Afectiunile Psihice


Probabil cel mai putin costisitor si eficient tratament psihiatric in special pentru grandomani,dar nu numai,ar fi acela daca medicii psihiatri sau psihologi ar recomanda unei persoane care sufera de o afectiune de acest gen,urmatoarele:

1 O lista cat mai mare de mess(chiar daca nu e multa lume online,paranoicul va crede ca stau multi pe invisible numai ca sa ii vada lui statusul)

2 Prezenta sporita pe mess,cat mai mult,preferabil chiar sa stea pc-ul aprins toata ziua.

3 Modificarea statusului cat mai des,iar ceea ce el reprezinta sa fie o idee,un gand,sau o stare de fapt reala(de ex.:mi-a foame,mi-e sete,ma doare capu’,mananc,plecat,brb,revin imediat,pana jos)

Bineinteles,atunci cand situatia o cere,se pot pune si statusuri mai “radicale” de genul:

-dnd ca va sparg (de ce mai intrii pe mess?)

-dnd vorbesc doar cu o singura persoana (pai atunci stai online numai pt persoana respectiva)

ocupat,degeaba insistati (numai closetul e ocupat,javra,si in plus iti dai seama ca esti presedintele unei mari corporatii de sucess daca insista lumea atat sa vorbeasca cu persoana ta)

-sunt obosit\obosita,nu vorbesc cu nimeni\nu sunt (in cazul asta ai un mare handicap mintal daca ai aprins messul);

Si multe alte prea cunoscute statusuri genul ce fac acum,ce am facut cu 5 secunde in urma,ce am facut cu 10 secunde in urma,unde o sa ma duc maine,cat de jmeker sunt eu,cat de prosti sunteti voi. gen poza de mai jos

Asadar,statusul reprezinta o defulare a muuuultor tipologii,care probabil se cred mai presus decat buricul pamantului,daca tin sa scrie intr-o casuta dintr un program ce fac ei,pas cu pas,minut cu minut….un fel de breaking news personal,cu cele mai INSIGNIFIANTE lucruri posibile.Si cred ca sunteti de acord cu mine ca NNIMANUI nu-i pasa daca eu beau apa in momentul asta,sau daca beau whisky de 5 milioane (pt ca am cu ce amaratilor).

In concluzie consider ca messul este un lucru benefic pt persoane cu afectiuni psihice,mai mult sau mai putin serioase,intrucat le confera iluzia unei suprematii,o grandomanie dusa la extrem.Cine stie,daca nu ar exista STATUSUL CA DEFULARE, ce ar face astfel de personaje in viata reala………Cel mai probabil nimic..pt ca vorba aceea…Oricine e smecher intre 4 pereti.

Advertisement

11 thoughts on “Statusurile la Yahoo Messenger si Afectiunile Psihice

  1. Mda,pai…asa-i ,plm,daca ma-sa si ta-su ii ia calculator de la 2 ani,ii baga si net si creste in puf,ce pula mea,hai sa ma laud sa vada lumea ce bastan is io.N-ai zis nimic de mass-uri,ca alea-s o mare problema…da lasa ca am si eu un post cu Yahoo Messenger aici

  2. perfect de acord cu tine… da’ nu cumva si blog-ul are aceeasi menire? ca pana la urma…de ce nu ti-ai scrie gandurile pe un caiet\carnetel\foaie\servetel chiar si in word?…

  3. eu mi-as scrie gandurile pe un banner publicitar de la statia de metrou Unirii,dar cred ca as primi o amenta babana in acest caz….sti tu….rasism,extrremism,antisemitism….vulgaritate…etc…..

  4. Sunt pe jumate de acord cu tine,intradevar anumite statusuri sunt exagerate,dar daca sunt pe mess si pun la status ¨la masa..¨pun ca sa n se gaseseascá toti dementii cu buzzuri..cu faze dalea..¨Ce bá esti smecher..nu mai vb cu me??¨,intelegi,deci am un motiv,si pot sa-ti dau multe exemple..idem (BrB)..adica sunt 2 sec plecat..
    Si tu dacá iti scrii gandurile pe un banner publicitar,este la fel ca n status enorm..pt foarta multa lume ;)..deci cam faci parte din categoria,celor care pun statusuri..sau poate nu.Aici ii dai dreptate lu ArinaRulz.Salutari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s